ericalinneas

Kategori: MIN VARDAG

Midsommarafton

Min midsommar spenderades på en camping tillsammans med min familj, pojkvän och flera vänner till oss. I vanlig ordning åt vi jordgubbar, spelade kubb och badade i havet. En perfekt midsommarhelg så som det ska vara. 
 

   

MIN STUDENT 9 JUNI 2017

Hej alla som skulle sitta där och läsa min blogg!

Det  var längesen jag skrev något alls här på bloggen. Men när jag idag hittade den insåg jag varför jag bloggade från början. Jag tycker om att kunna spara mina bilder på en plats där jag kan gå tillbaka och titta på dem, och minnas tillbaka. 

För två veckor sen tog 99:orna studenten och det var en dag då jag mindes tillbaka till min egen studenttid. Därför publicerar jag nu några bilder som kommer finnas kvar här på bloggen. För lite mer än ett år sedan tog jag studenten och bilderna ovan beskriver den väldigt bra: ljust, och fyllt med glädje och fina människor! 

Valentines day!

Hej,
Dagen spenderade jag hemma och pluggade, för att senare åka in och möta mina vänner på Bishop Arms för en drink och lite snack (mest om studentresan och hur dyrt alkohol är ute). Vid 18 hade jag och min kära pojkvän bokat bord på en italiensk restaurang. Min otroligt goda pizzan vägde upp för vår dåliga bordsplacering. Jag är så glad över mina vänner och min underbara Simon <3

Greetings from Norway

Hej!

Igår kom min saknade vän Marianne hem till mig, henne hade jag inte har träffat sen språkresan förra året. Alltså blev det ett kärt återseende för oss båda. Vi satt mest och pratade en massa, och vi åt pizza och kollade på film. Hon stannade över hos mig tills idag, då hennes familj kom och hämtade henne för de skulle köra vidare. Jeg liker deg veldig godt, du er veldig rar ;)

gårdagen på stranden

Igår var det lördag och då hade jag och mina tjejer planerat att åka till stranden. Det var inte riktigt badtemperatur i vattnet, men det hade vi inte riktigt räknat med heller. Istället åt vi glass och hängde på stranden. Senare gick vi även bort en stund till beach handbollen som håller på just nu, men vi var inte där så länge innan vi tog bussen hemåt. På kvällen hade vi filmkväll hemma hos Louise med chips & komedi, mys. 

Kram.

med Mathilda

Hej, 

Nu är jag hemma efter några dagar hos min saknade kompis Mathilda. Vi åt en massa, tog bilder på stranden och igår satte vi oss på tåget till Emporia för lite shopping. Det blev några härliga och mysiga dagar tillsammans♥